Nina Mikkelsen

Nina Bonke Mikkelsen

Som uddannet biolog og autodidakt amatør-multikunstner, udfolder jeg mig kreativt inden for flere genrer – som oftest inspireret af naturen.

Jeg elsker farver og at lege med forskellige former, udtryk og teknikker. I de senere år har akvarel været mit foretrukne medie, men jeg arbejder også på at lære akrylmalingens kunst. Jeg er heldigvis kun 26 (snart 27), så jeg har år endnu til at opdage nye udtryksformer og udvikle nye evner. 

Det udvalg af mine malerier som er på udstilling her i Roholte, repræsenterer de værker, som jeg generelt har brugt mest tid på og er mest stolt af. Jeg har dog mange andre værker i form af alt lige fra sirligt malede påskeæg, til tegninger, håndlavede smykker samt strikkede og hæklede ting. Alt sammen lavet for hyggens og min fornøjelses skyld.

Jeg er dog altid interesseret i at udføre opgaver på bestilling – f.eks. tegnede eller malede portrætter eller måske endda et landskab.

Jeg håber, at I vil nyde mine malerier.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Blot til inspiration

Jeg har netop åbnet en lille, ydmyg smykkebutik under navnet Nina Mikkelsen på hjemmesiden www.amioamio.dk, hvor jeg og andre ligesindede sælger vores mange forskellige smykker og kunstværker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *