Bente Koch

 

Bente Koch udstiller i Roholte Aktivitets- og Foreningscenter.

 

Bente Koch har altid tegnet, og udfyldt ledige stunder med at tegne stilleben og portrætter. I barndomshjemmet i Nærum fulgte hun sin fars billeder, fra han spændte et lærred på en ramme, til det færdige billede fik en plads på væggen.
I 2005 tog Bente Koch skridtet og begyndte at bruge akvarelfarver. Og det krævede undervisning. Først på billedskolen Vincent i Birkerød. Her kom inspirationen til at bruge akryl som medførte mere undervisning. Derefter fulgte et ophold på kunsthøjskolen Thorstedlund suppleret med regelmæssig undervisning af flere anerkendte kunstnere.

 

I dag kommer inspirationen fra naturen og omgivelser med naturens fascinerende farver, der varierer efter årstidernes skiftende lys. Motiverne er figurative og kan være naturalistiske eller fantasi. Blomster, dyr og portrætter er særlig spændende udfordringer både i akryl og i akvarel.
Bente Koch benytter stadig ledige stunder til at sidde med farverne og penslerne og det er en fryd at se farvernes samspil, når de toner frem på lærredet.

Bente Koch har truffet det bevidste valg at bruge professionelle materialer. Det er den bedste garanti for, at maleriet beholder de oprindelige farver.

 

Bente Koch har tidligere udstillet i fællesudstilling på Hovedbiblioteket i Birkerød, på Spisekrogen i Helsinge, Cafe Værestedet i Hundested, Forsvarets Psykologer, fællesudstilling på Nærum bibliotek samt aktuel på Cafe og Restaurant Farø.

Bente Koch kan kontaktes, hvis man er interesseret i at købe et af billederne eller er medlem af en kunstforening, der ønsker at udstille et eller flere af billederne.

 

Udstillingen kan ses ved arrangementer i Roholte Aktivitets- og Foreningscenter frem til januar 2015.

 

Kontaktoplysninger:

 

 bentekoch@gmail.com

Bente Koch Kristensen 2424 1268

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *