Helge Voldbjerg

Helge Voldbjerg udstiller i Roholte AktivitetshusHelge Voldbjerg er uddannet klejnsmed og er meget glad for at arbejde med styrken og mangfoldigheden i stålet. Han bliver inspireret af sine omgivelser og motiverne er primært kroppe, der er skåret i rustfri stålplader og bearbejdet. Han arbejder med de runde følsomme former i det rå og hårde stål, som udtrykker yndefuldhed, smidighed og elegance.

Han skærer, banker, sliber, polerer eller varmebehandler metallet til farvenuancer, der går fra det blanke pistolblå til det gråbrune matte. Værkerne er mest sat op som relieffer, der tredimensionelt svæver ud fra underlaget. Han laver dog også skulpturer i rustfrit stål/natursten/vand og lys.

Helge Voldbjerg har udstillet mange steder bl.a. Brøndsalen, Frederiksberg, Artville, Art in mind i Skagen, Samart, Galleri Blå, Galleri Svanen, Musicon, Palæfløjen, Roskilde, Galleri Working Art, Tinghusgalleriet i Fredensborg, Filosoffen i Odense, Kulturspinderiet i Silkeborg, Kunstforeningen Foyer’en, Humlen samt i mange virksomheder. For yderligere information se www.voldbjerg.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *