Marianne og Hanne Hvass

Fantasiens Spor

Fantasiens Spor er en udstilling af Marianne Hvass og Hanne Hvass – mor og datter

I RAF kan man i øjeblikket opleve et sandt overflødighedshorn af farver og indtryk. Igennem kunsten hylder både mor og datter kreativitet, natur, fantasi og de historier, som hvert menneske bærer i sig. Det er første gang de to kunstnere udstiller sammen, og de har her udvalgt malerier, der taler sammen og bidrager til hinandens fortællinger. Det er kunstnernes håb at man, ved at se billederne vil drage med på eventyr.

Hanne er fortæller – sommetider med ord, sommetider, som her, i  streg og farver. Hendes billeder lokker med deres fabulerende sprog beskueren ind i en parallel verden af farver, følelser og fortællinger. En dyb interesse for andre mennesker og skæbner er gennemgående for hendes udtryk og værkerne viser den eksplorative tilgang hvormed hun forstår verden.

Marianne har mange år bag sig som kunstner. Det afspejler sig i den kvalitet og dybde, der er i hendes værker og giver rum for at udfordre rammerne i en alsidig undersøgelse af hvad udtrykket kan. Marianne er i år flyttet tilbage til Danmark efter mange år udenlands. Den kulturelle og menneskelige indsigt, årene i udlandet har givet hende, kan man som beskuer snarere fornemme end se med det blotte øje.

Hvis du vil vide mere om kunstnerne kan du besøge www.hannehvass.dk for at se Hanne Hvass billeder eller www.hvasskure.dk for at se Marianne Hvass billeder.

Marianne-og-Hanne-Hvass-web

Maleri-af-Hanne-Hvass-web

Mercy-af-Marianne-Hvass-web

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *