Reglement for leje af aktivitetshus

Reglement for leje af aktivitetshus

Ved leje af foreningslokalerne kan man anvende inventaret, der måtte forefindes i de pågældende lokaler, samt vand, strøm og varme. Forskrifter der hænger ved kaffemaskine og opvaskemaskine overholdes nøje.

Huset forlades i samme stand som da man ankom. Dvs. gulve, køkken og toiletter er rengjorte. Der findes rengøringsgrej i kælderen (skilt på dør). Træsæbe på trægulve og linol med pumpe til resten.

Skraldespande er tømte og hygiejneposer på toiletter er skiftet (der er nye i rengøringsrum).

Radiatorer står på det samme som da man ankom.
Er dette ikke opfyldt vil manglende eller utilstrækkelig rengøring blive udført på regning og faktureret lejer. Pris 300 kr./time.

I tilfælde af strømafbrydelser kontaktes Anders Jørgensen (tlf.2145 8760), af hensyn til sikkerhed for solvarmeanlægget.

Lejer hæfter for eventuelle ødelæggelser.

Affald deponeres i container ved husets hjørne mod petanquebane og parkeringsplads. Har man mere end der kan være i denne (låget skal kunne lukke), sørger lejer for at afskaffe dette.

Der er rygeforbud indendørs i hele Roholte Aktivitets og Foreningscenter.

Faxe brand og redning har godkendt store sal til max 150 personer dette er skiltet. Lejer har ansvaret for at dette overholdes.

I den lille sal er der borde og stole til 40 personer. Lejer har ansvaret for at dette overholdes.

 

Lejer sørger for at alle vinduer er lukkede og huset er aflåst, når dette forlades.

 

Vejledende prisliste Roholte Aktivitets og Foreningscenter pr. 1/3-2018.

Huset: 200 kr./time for op til 4 timer ellers 2.000 kr./ døgn.

Lille sal:   100 kr./time for op til 4 timer ellers 800 kr./døgn.

Priserne er ekskl. rengøring.

Leje af hele aktivitetshuset gælder ikke klublokalet over omklædningsrummet, samt enkelte aflåste depotrum. Omklædningsrummet og baggang kan indgå efter aftale.

Betaling sker forud. I forbindelse med udlejning skal lejer betale halvdelen af beløbet, når aftalen bliver accepteret og bekræftet. Det resterende beløb indbetales 6 dage inden datoen for arrangementet. Indbetalte lejebeløb refunderes ikke i tilfælde af aflysning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *